Nieuws

Google Chrome

Geen https? Google Chrome komt met https waarschuwing!

Wanneer je website nog niet draait over https en je hebt wél een webformulier, zoals een contactformulier of een zoekformulier, dan zal de browser Google Chrome vanaf oktober 2017 extra waarschuwingen tonen in de browser. En deze https waarschuwing wil je niet! Niet alleen de website wordt als ‘onveilig’ gemarkeerd, maar in de invoervelden in

Lees meer
Welkom bij WordPress 4.8

Kamminga Websites begonnen met WordPress updaten naar 4.8

Vandaag, 8 juni, hebben we de eerste websites succesvol geupdate naar WordPress 4.8. We kregen vandaag de melding dat 4.8 was gelanceerd en besloten meteen te beginnen met patchen. WordPress 4 .8 heeft een aantal leuke, interessante nieuwe features. Updaten naar WordPress 4.8 Het updaten naar WordPress 4.8 ging tot nu toe soepel en snel.

Lees meer
wordpress 4.8

Wat is er nieuw in WordPress 4.8?

Eén dezer dagen (waarschijnlijk 9 juni) wordt WordPress 4.8 gereleased. En een nieuwe release van WordPress betekent vaak nieuwe features! En wat zijn dan die nieuwe features?  Wat is er nieuw in WordPress 4.8? Welnu: WordPress is aan de slag gegaan met de Widgets.

Lees meer
WordPress 4.7

WordPress 4.7.5

Vanmorgen kwam WordPress plotseling met een nieuwe versie: 4.7.5. In deze versie zijn 6 kwetsbaarheden gerepareerd. Zie voor de details het WordPress.org. blog U wordt geadviseerd om uw WordPress website zo snel mogelijk te updaten naar versie 4.7.5.

Lees meer
WordPress 4.7

WordPress 4.7: Nieuwe functies

WordPress 4.7 is begin december uitgebracht. Weer een nieuwe versie dus, en dit keer met een aantal zeer handige nieuwe features. Uiteraard hebben wij bij alle door ons beheerde websites de nieuwe WordPress versie geïnstalleerd.

Lees meer