Mobielvriendelijke website krijgt voorrang in Google

  • -
mobielvriendelijke website krijgt voorrang in google

Mobielvriendelijke website krijgt voorrang in Google

Category : Blog

Vanaf 21 april 2015 gaat Google het feit of een website wel of niet mobielvriendelijk is gebruiken als één van de factoren om de volgorde in de zoekmachine resultaten te bepalen. Van websites die niet mobielvriendelijk zijn wordt de vindbaarheid verlaagd; websites die wel mobielvriendelijk zijn zullen beter gevonden worden.

Lees hier het bericht van Google

mobielvriendelijkIs uw website al mobielvriendelijk?

Het mobiele internetverkeer is onvoorstelbaar gegroeid de afgelopen tijd. Meer en meer bezoekers van uw website gebruiken een mobiel apparaat. Dus heeft u op 21 april nog geen mobielvriendelijke website, dan zal Google vanaf die datum minder bezoekers naar uw website door sturen. U krijgt een lagere Google-ranking en dat kan uiteraard weer nadelige gevolgen hebben voor uw website én uw bedrijf of organisatie.

Wanneer u niet weet uw of website al geschikt is voor een mobiel apparaat, kunt u gebruik maken van de Mobielvriendelijke Test van Google. Vul hieronder de Url van een webpagina in zonder http(s)://  en klik op de knop ‘Check Webpagina’.

Werkt dit niet? Klik dan hier.

Wat als uw website niet mobielvriendelijk is?

Als uit de Mobielvriendelijke Test van Google blijkt dat uw website niet mobielvriendelijk is, dan loopt u dus het risico minder goed gevonden te worden. Wanneer u dat niet wilt, en dus wél goeg gevonden wilt (blijven) worden in Google kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op diverse manieren:

  • U kunt een e-mail sturen
  • U kunt ons bellen: 06 11 18 22 04
  • U kunt onderstaand formulier invullen en versturen

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verpicht)

E-mail (verplicht)

Wat is (zijn) de domeinna(a)m(en) van de website(s) die u mobiel vriendelijk wilt laten maken?