Webdesign

Wist u dat de gemiddelde bezoeker van uw site binnen 2 seconden beslist of hij of zij verder wil kijken? Dat betekent dat uw site duidelijk moet zijn, prettig om te zien, logisch ingedeeld, handig in gebruik. Uw webdesign moet afgestemd zijn op uw doelgroep en vooral ook handig in gebruik op mobiele apparaten. Uw website is immers vaak het eerste wat men van uw bedrijf ziet!

Wellicht heeft u al een website, maar is deze hopeloos verouderd. Of u bent een startende ondernemer en moet u nog ‘even’ een website hebben. Het kan ook zijn dat u al een website heeft, maar dat deze niet geschikt is voor een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet.
U kúnt natuurlijk aanbellen bij dat vriendje, neefje, of zoon van een goeie kennis… Maar, wees eerlijk: Is dat nu echt een goede oplossing?

responsive webdesignDesign

U heeft natuurlijk ideeën hoe uw nieuwe website er ongeveer uit moet komen te zien. Dat is belangrijk, maar minstens zo belangrijk voor het webdesisgn zijn de volgende vragen:

  • Wat is het doel van uw website? En daarmee samenhangend: Wat is de doelgroep?
  • Moet de site een formele of informele sfeer uitdragen?
  • Wilt u interactieve elementen in uw site (een contactformulier, online bestellingen e.d.)?

Typische vragen die van belang zijn voor het webdesign. Kijk ook eens naar andere websites in uw branche. Wat zijn volgens u de sterke punten van die sites? En wat zijn de zwakke punten? Schrijf alles eens op. Het helpt u in de vorming van een beeld van uw eigen website.

Bouw

Steeds vaker maken wij gebruik van het content management systeem WordPress. We kunnen templates op maat maken, of schaffen een bestaand template aan en verbouwen deze zodat uw site er precies zo uit komt te zien zoals u het wilt. WordPress kent talloze plugins die wij gebruiken om functionaliteit toe te voegen aan de website. Vaak zijn dit prima oplossingen en dit verkort natuurlijk de bouwtijd. En dát scheelt weer in de portemonnee. En als het echt nog niet bestaat, dan bouwen we het zelf. Natuurlijk helemaal passend in de layout van uw website.

Meer informatie nodig over webdesign? Vul dan het formulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Bekijk gerust eens ons portfolio


Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op. Vul dit formulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Naam (verplicht)

Telefoon

E-mail (verplicht)

Reactie