Onderhoud aan uw website

Een website lijkt in veel opzichten op een auto. Of een huis. Het heeft namelijk onderhoud nodig. Als een regelmatig terugkerende bezoeker van uw site (misschien wel een potentiële klant!) ziet dat uw website niet up-to-date is, zal hij snel afhaken en uw website in het vervolg links laten liggen. Maar onderhoud is meer dan het up-to-date houden van de informatie die op uw website te vinden is. Niet alleen de content moet regelmatig worden bijgewerkt, maar ook de motor van uw website. Denk aan beveiligings-updates, maar ook aan de positie van uw site bij de zoekmachines.

Onderhoud aan uw website is dus belangrijk!

Onderhoud aan uw website is belangrijkWij bouwen uw website met het content management systeem (CMS) WordPress, zodat u zelf uw site kunt onderhouden. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf uw nieuwsberichten plaatsen, uw foto’s bijwerken, een weblog bijhouden, enzovoort. Op die manier kunt u de content zelf up-to-date houden. Het grote voordeel hiervan is dat u dat kunt doen wanneer uw wilt, waar u wilt.

Er zijn omstandigheden te bedenken waarin u hier niet voor kiest. Het ontbreekt u aan tijd, kennis of zin. In dat geval kunnen wij uw site onderhouden. Een telefoontje of e-mailbericht is vaak genoeg om een wijziging door te voeren. In de meeste gevallen vindt de door u gevraagde wijziging of aanvulling op uw site binnen twee werkdagen plaats, vaak zelfs nog dezelfde dag!

Technisch Onderhoud

Ook het technische onderhoud kunnen wij voor onze rekening nemen. Zéker bij een CMS zoals WordPress (dat door ons steeds vaker wordt ingezet) is het noodzakelijk regelmatig updates uit te voeren. Daarnaast kijken wij of uw website nog steeds voldoet aan de op dat moment geldende standaarden. Zo beperken we het risico dat uw website wordt gehackt. Voor WordPress sites bieden wij een WordPress Onderhoud Pakket aan.

Klik op de knop hieronder als u meer wilt weten over WordPress Onderhoud Pakket.

WordPress Onderhoud Pakket

SEO Onderhoud

Om uw website goed gevonden te laten worden door de zoekmachines, is het van belang dat ook wat dat betreft uw site voldoet aan de laatste richtlijnen. De algoritmes van Google veranderen regelmatig, dus kan het af en toe nalopen van uw content absoluut geen kwaad. Sterker nog: uw website is hierbij gebaat!

Wilt u meer weten? Vul dan het formulier hiernaast in. Wij reageren zo snel mogelijk!


Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op. Vul dit formulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Naam (verplicht)

Telefoon

E-mail (verplicht)

Reactie